Lahja ja sisustus

Ilahduta ystävää tai hemmottele itseäsi! Valikoimastamme löytyy oivia lahjaideoita, kuten kestäviä luomupuuvillaisia kangaskasseja ja julisteita, joissa on kotimaisten taiteilijoiden kuten Henna Adelin ja Mira Malliuksen kuvituksia, Cavallinin vintage-aiheisia painatuksia, hauskoja Muumihahmoja, sekä ikonisia Tom of Finland kuvituksia. Putingin valikoimaan kuuluu myös laaja valikoima pirteitä jääkaappimagneetteja, koska miksi magneettien tulisi olla tavallisia? Löydät meiltä myös mieleisesi paketointitarvikkeet kaikille lahjoille, esimerkiksi laadukkaat japanilaiset paperiteipit!


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:
1 - 36 / 232 tuloksesta
1 - 36 / 232 tuloksesta

Heijastimet

Heijastimet tuovat iloa ja turvaa liikenteeseen syksyn ja talven pimeinä hetkinä. Kiinnitä heijastin takin helmaan, hihaan, reppuun tai kassiin ja näy pimeässä!

Kaikki valikoimassamme olevat heijastimet ovat CE-hyväksyttyjä.
Heijastavien tarrojen kanssa suositellaan käytettäväksi CE-hyväksyttyä heijastinta.

Kaikki heijastimet -20%

Hidasta Elämää -tuotteet

Hidasta Elämää on vuonna 2007 alkunsa saanut brändi, joka on nopeasti kerännyt seuraajia ja lukijoita sosiaalisen median alustoilla. Nykyään se on Suomen suurin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin media, jonka sisällön tuottajina toimivat asiantuntijat ja bloggarit.
Hidasta Elämää -tuotteet auttavat jokaista kokonaisvaltaisen – ja etenkin henkisen – hyvinvoinnin kasvussa, arjen keskellä. Korttipakkoja löytyy kaiken ikäisille, eri elämäntilanteissa oleville ihmisille avuksi stressinhallintaa, unelmointiin, kirjoittamiseen, voimaantumiseen.

Kangaskassit ja pussukat

Kangaskassit ovat käteviä arjessa ja kestävämpi vaihtoehto ostoksia tehdessä. Valikoimastamme löytyy Putingin omia luomupuuvillaisia kangaskasseja, joissa on eri kotimaisten suunnittelijoiden kuvituksia, iloisia Muumeja, sekä Tom of Finland aiheisia kuvituksia. Huomaa myös kauniit vintage-aiheiset Cavallinin puuvillaiset kangaskassit, paperiset lompakot, erilaiset matkustustarvikkeet, sekä valikoima pussukoita, jotka sopivat mainiosti meikkipussina tai penaalina käytettäväksi.

Muumi magneetit

Uutta! Pickmotion-magneetteja on nyt myös saatavilla Muumi-kuvituksilla, sekä Putingin kotimaisten kuvittajien aiheilla.

Kotimaisten kuvittajien magneetit

Uutta! Pickmotion-magneetteja on nyt myös saatavilla Putingin kotimaisten kuvittajien aiheilla, sekä Muumi-kuvituksilla!

Saksalainen Pickmotionin valikoimaan kuuluu hurmaavia mattapintaisia magneetteja ja Polaroid-kokoisia postikortteja, joiden aiheet on huolella valittu yhteistyössä parhaiden Instagram-valokuvaajien kanssa.

Pickmotion magneetit

Saksalainen Pickmotion tekee tyylikkäitä mattapintaisia magneetteja, joiden aiheet on huolella valittu yhteistyössä parhaiden Instagram-valokuvaajien kanssa.
Pickmotion tuoteperheeseen kuuluu myös hauskoja Polaroid-kokoisia kortteja, jotka löydät täältä.

Julisteet 24x30cm

Julisteilla on helppo tuoda uutta ilmetta kodin sisustukseen. Valitse laajasta valikoimasta kotimaisten kuvittajien kuten Henna Adelin ja Mira Malliuksen kuva-aiheita tai ikonisen Tom of Finland kuvituksia. Julisteet sopivat hyvin myös lahjaksi!

Muumi-julisteet 24x30cm

Julisteilla on helppo tuoda uutta ilmetta kodin sisustukseen. Valitse suosikkisi laajasta valikoimasta Muumi-aiheisia kuvituksia ja tuo hieman Muumifilosofiaa kotiisi tai toimistollesi. Julisteet sopivat hyvin myös lahjaksi!

Muumi-julisteet 50x70cm

Julisteilla on helppo tuoda uutta ilmetta kodin sisustukseen. Valitse suosikkisi laajasta valikoimasta Muumi-aiheisia kuvituksia ja tuo hieman Muumifilosofiaa kotiisi tai toimistollesi. Julisteet sopivat hyvin myös lahjaksi!

Cavallini-julisteet 50x70cm

Kalifornialainen Cavallini & Co on valmistanut Vintage -aiheisia lahjapapereita, julisteita ja lahjatavaroita jo 25 vuoden ajan. Julisteet ja lahja-arkit on painettu laadukkaalle italialaiselle paperille.

Kuva-aiheet ovat peräisin yhtiön perustaja laajoista kuva-arkistoista, joita hän on koonnut jo lapsuudesta saakka. Paperiarkki sopii hyvin myös lahjapaperiksi, yksilölliseen ja näyttävään lahjapaketointiin!

Printworks-tuotteet

Printworks tuotevalikoima sisältää tuotteita jotka tuovat tyyliä ja modernia ilmettä sisutukseen!
Lautapelit, valokuva-albumit ja vieraskirjat ovat tuotteita jotka normaalisti piilottaisit kaapin kätköihin. Printworks-tuotteet voi jättää esille sohvapöydälle tai kirjahyllyyn, koska ne ovat niin kauniita ja tuovat iloa kotiin.

Huolellisesti valitut värit, laadukkaat materiaalit ja typografia tekevät Printworks-tuotteiden uniikin tyylin.

Paketointi

Kaikki tarvitsemasi paketointitarvikkeet, kuten lahjakassit, lahjarasiat, lahjanauhat ja tarrat.


Klarna Checkout
kauppiaan tiedot