Tuotteet

Putingin laajaan tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia paperi- ja lahjatuotteita korteista muistikirjoihin ja kalentereista paketointimateriaaleihin. Oma tuotantomme syntyy yhteistyössä kotimaisten kuvittajien, taiteilijoiden ja tunnettujen brändien kanssa. Valikoimamme päivittyy jatkuvasti. Erikoisuutenamme ovat omilla kohopainokoneillamme valmistetut ainutlaatuiset letterpress-painotuotteet.

Kortit

Vaikka maailma sähköistyy kovaa vauhtia, haluavat ihmiset silti muistaa toisiaan kortilla erityisten hetkien koittaessa. Haluamme tarjota asiakkaillemme korttimaailman ihanimmat uutuudet, joten panostamme korttivalikoimaamme erityisen paljon.

Kotimainen taide, design ja kuvitus muodostavat Putingin korttivalikoiman perustan. Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa PaaPii Design, Polka Paper ja Tom of Finland. Oman tuotannon lisäksi maahantuomme kansainvälisiä kärkimerkkejä.

Muistikirjat & vihkot

Käsin kirjoittamisen jaloa perinnettä vaalivalle Putingille muistikirjat ja vihkot ovat olleet tärkeä tuoteryhmä jo vuosikymmeniä. Arvostamme muistikirjoissamme erityisesti laadukkuutta, taidokasta suunnittelua sekä esteettisesti korkealuokkaista ulkoasua.

Putingin suomalaisten taiteilijoiden ja kuvittajien kuva-aiheisiin perustuvan oman tuotannon ohella maahantuomme arvostettuja merkkejä, esimerkkeinä Paperblanks, Studio Oh! ja Roger La Borde.

Kalenterit

Vaikka kalenteri löytyy nykyisin jokaisen kännykästä, pitää perinteinen paperikalenteri yhä pintansa. Paitsi että kalenteri helpottaa ajanhallintaa ja organisointia, on se myös kaunis arkiesine seinällä tai mukana menossa.

Putingin omien kalentereiden lisäksi edustamme ulkomaalaisia laatumerkkejä, kuten teNeues ja Graphique De France.

Julisteet

Kaunis juliste ilahduttaa sekä lahjana että omalla seinällä. Kotimaisia julisteita on valikoimassamme kahdessa koossa: 24 x 30 cm ja 50 x 70 cm.

Oman tuotannon Muumi ja Tom of Finland -julisteiden ohella Putingin julistevalikoimasta löytyy myös ruotsalaisen Hjelmin klassisten lastenkirjakuvitusten julisteita, sekä kalifornialaisen Cavallini & Co.:n nostalgisia julistepapereita.

Lahjapaketointi

Oli kyse sitten syntymäpäivä-, hää-, valmistujais- tai kastelahjasta, löytyy Putingin valikoimasta tyylikkäitä paketointivaihtoehtoja kaikkiin tilanteisiin.

Paketointivalikoimamme koostuu kansainvälisten merkkien, kuten Lagomin ja Quiren tuotteista, unohtamatta suomalaisia persoonallisin kuvituksin koristettuja lahjapapereita ja -kasseja. Lahjapaperimme ovat pääasiassa arkkipapereita.