Molemmat liikkeemme ovat palanneet joulun jälkeen normaaleihin aukioloaikoihinsa:

Ma-Pe 10:00-18:00

La 10:00-16:00

Su Suljettu

Vuodenvaihteen ja loppiaisen aika tuo kuitenkin joitakin muutoksia aukioloihimme. Runeberginkadun myymälässä on heti joulun jatkoksi inventaario 27.-28.12. tällöin Töölön liikkeemme on suljettu. Korkeavuorenkadun kauppa palvelee normaalisti!

Uudenvuodenaattona 31.12. molemmat kauppamme palvelevat normaalein aukioloajoin klo 10:00-16:00.

Loppiaisena 6.1. molemmat kaupamme ovat auki klo 11:00-17:00. Loppiaisen jälkeen kaupat jatkavat tavanomaisin, yllämainituin aukioloajoin aina kesään asti!

 

Joulun lähestyessä myös Putingin Paperikaupat Töölössä ja Ullanlinnassa ovat pullollaan toinen toistaan ihanampia uutuuksia: lahjoja, kortteja ja kaikkea mitä ihanan joulun rakentamiseen tarvitaan! Kaupat ovat pitempään auki joulukuussa!
Molempien kauppojen aukioloajat ovat seuraavat:

 

Ma-Pe 10:00-19:00

La 10:00-17:00

Su 12:00-16:00

 

Pidennetyt aukioloajat jatkuvat aina joulukuun 22. päivään asti. Aatonaattona, 23. päivä, suljemme jo kelllo 18:00. Tervetuloa ostoksille!

joulu_2-copy

Putingin ihana ystävämyynti odottaa Sinua! Tervetuloa ostoksille hankkimaan joulun parhaat kortit ja lahjat!

HUOM! Ystävämyynti järjestetään tällä kerralla Putingin Paperikaupoissa, kahdessa eri osoitteessa:
Töölö, Runeberginkatu 44 ja
Ullanlinna, Korkeavuorenkatu 19

Ystävämyynti järjestetään tiistaina 22.11. klo 8-20
Tule ja tuo ystäväsikin, kutsua saa vapaasti jakaa eteenpäin.

image001

Paperikauppa Putinki on jälleen mukana Helsingin Kirjamessuilla 27.10.-30.10.2016 Pasilan messukeskuksessa. Löydät meidät osastolta numero 6 G 106 !

Osastoltamme löydät muun muassa kortteja, ihania Cavallinin julisteita sekä muistikirjoja messutarjouksin!

Suosittu korttikuvittajamme taiteilija Mira Mallius on lauantaina 29.10. osastollamme kello 12-15 piirtämässä kuvia, joita saa ostaa kehystettynä mukaan. Miran tutut hahmot seikkailevat kuvissa, mutta asiakkailla on myös mahdollisuus esittää taiteilijalle aihetoiveita. Kehystetyn valmiin kuvan hinta on 23€.

miran piirrokset

 

unnamed

Tervehdys Ystävät!

Kevään odotetuin Ystävämyynti kutsuu ostoksille

tiistaina 19.4. ja keskiviikkona 20.4. klo 8-19!

Myynnissä jälleen ihania postikortteja, muistikirjoja, lahjapaperia ja -tavaroita! Lisäksi tarjolla on yksittäisiä mallikappaleita sekä muita harvinaisuuksia, kannattaa olla ajoissa paikalla!

Maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti.

Juuri sarjakuvanakin ilmestynyt lokakuussa 2015 Karoliina Korhosen kynästä syntynyt Finnish Nightmares -sarjakuva kertoo Väinämöis-lakkipäisestä Matista tilanteissa, jotka ovat tyypillisesti suomalaisille kiusallisia. Yksinkertainen mutta oivaltava, stereotypioita käsittelevä sarjakuva hauskuuttaa monia ja onkin lyhyessä ajassa kohonnut suosikiksi etenkin sosiaalisessa mediassa – myös Suomen rajojen ulkopuolella. Finnish Nightmares sai myös Some Awards 2016 Somevaikuttaja-palkinnon.

Putinki Oy solmi marraskuussa Finnish Nightmares -yhteistyösopimuksen ja sen tuloksena syntyivät hauskat postikortit. Saatavilla hyvin varustelluista kirja- ja paperikaupoista kautta maan!

7017979 7017977

Finnish Nightmaresin sivut Facebookissa

Tiedustelut:

info@putinki.fi

09 7732874

Tänään 24.11.2015 kello 12:00 avaamme toisen paperikauppamme osoitteessa Korkeavuorenkatu 19, Helsinki. Tervetuloa!

Lisätietoja Paperikauppamme facebook-sivuilta.

putinki1

 

Sekä Runeberginkadun että Korkeavuorenkadun myymälämme ovat siirtyneet joulunajan aukioloaikoihin:

Ma-Pe 10:00-19:00

La 10:00-16:00

Su 12:00-16:00

Pidennetyt aukioloajat ovat voimassa 23.12. asti. Lämpimästi tervetuloa jouluostoksille!

Tom of Finlandin maskuliiniset miehet jättävät leimansa jykevään kartonkiin Putingin kohopainokoneiden jyskyttäessä upouusia letterpress-kortteja maailmalle. Kohopainossa Tomin taide saa arvoisensa ilmiasun, sillä koneiden jälki on vertaansa vailla: painolaatasta jää muhkeaan kartonkiin kohokuvio, ja painojälki on laadukasta ja elävää. Kortit suunnitellaan ja tehdään käsityönä Helsingin Hermannissa kunnioitettavan iän saavuttaneilla kohopainokoneilla, jollaisia ei enää ole Suomessa montaa käytössä.

Pian myyntiin tulevien kohopainokorttien ohella Putinki Oy on tuottanut yhteistyössä Tom of Finland Foundationin kanssa postikortteja, julisteita ja seinäkalentereita. Uutena valikoimaan on saatu myös laadukkaita vihkoja. Putingin Tom of Finland -tuotteita myydään hyvin varustelluissa kirjakaupoissa sekä erikoisliikkeissä kautta maan. Kalentereita on saatavilla lisäksi myös postimyymälöistä. Muiden Tom of Finland -tuotteiden tavoin myös paperituotteet ovat herättäneet vahvaa mielenkiintoa ulkomailla ja niitä meneekin erityisen paljon myös vientiin.

Putinki on perinteisesti tehnyt yhteistyötä laadukkaiden kotimaisten kuvataiteilijoiden kanssa ja seuraa tuotannossaan huolella ajan ilmiöitä. Tom of Finland sopii tähän sarjaan luonnollisesti, kommentoi toimitusjohtaja Anu Hartonen.

Tom of Finland eli Touko Laaksonen (1920–1991) tunnetaan kaikkien aikojen legendaarisimpana homoeroottisena kuvataiteilijana. Häntä pidetään jopa yhtenä koko 1900-luvun vaikuttavimmista taiteilijoista. Huolimatta suosiostaan kotimaan rajojen ulkopuolella Laaksosen taide oli pitkään Suomessa tuntematonta, ja on tullut suuren yleisön tietoisuuteen vasta viime vuosikymmeninä. Tom of Finland Foundation on Laaksosen ja Durk Dehnerin vuonna 1984 perustama säätiö, jonka tarkoituksena on jakaa tietoa eroottisen taiteen kulttuuriarvoista ja edistää suvaitsevaisempia asenteita seksuaalisuutta kohtaan.

Lisätiedot:

info@putinki.fi

Löydät Paperikauppa Putingin Helsingin Kirjamessujen osastolla 6 F 131. Osastoltamme löydät paljon ihania uutuuksia, muun muassa Putingin uudet värityskirjat sekä upeat Tom of Finland -vihkot! Lisäksi valtavasti kaikkea muuta ihanaa paperista.

  värityskirjat4