Tuotemerkit

Putinki maahantuo korkeatasoisia paperituotteita omaleimaisilta tekijöiltä ympäri maailman. Maahantuonnin rinnalla Putingilla on laaja oma tuotanto pääosin kotimaisista brändeistä ja lisensseistä, joista tärkeimpien joukossa ovat esimerkiksi Tove Janssonin Muumit, Tom of Finland ja Polkka Jam.

Tove Jansson

Tove Janssonin ajattomiin kuvituksiin ja Muumi-tarinoihin pohjaavat tuotteet ovat olleet Putingin tuotevalikoiman kulmakivi jo vuosia. Originaalikuvitukset yhdistettynä huolelliseen designiin takaavat korkealuokkaiset, Tove Janssonin taiteelle kunniaa tekevät tuotteet.

Kotisivut

Tom of Finland

Suomen kansainvälisesti tunnetuimpiin taiteilijoihin kuuluvan Touko Laaksosen Tom of Finland -kuvitukset ovat Putingin tuore ja kiinnostava lisenssiuutuus. Tomin maskuliiniset miehet seikkailevat postikorteissa, julisteissa, kalenterissa, vihkoissa ja kohopainetuissa korteissa.

Kotisivut

Kotimaiset taitelijat ja kuvittajat

Suomalainen design ja taide ovat nyt pinnalla. Uudet nimet niittävät mainetta niin Suomessa kuin maailmallakin. Putinki on ylpeä saadessaan tehdä yhteistyötä Suomen raikkaimpien tekijöiden kanssa.

Putingin kanssa yhteistyössä muun muassa:

Henna Adel

Aho & Soldan

Tero Annanolli

Finnish Nightmares

Sari Haapa

Joel Jyrinki

Mira Mallius

Molla Mills

Paapii Design

Pikkunorsu

Polkka Jam

Nanna Susi

Katja Tukiainen

Virkkukoukkunen

Annika Välimäki

Sussi Anna Åberg

Angry Birds

Suomesta maailmanmaineeseen ponnistaneet Angry Birds -pelit värikkäine hahmoineen ovat tulleet tutuiksi maailman jokaisessa kolkassa. Putingin tuottamissa korteissa, lahjapapereissa, kalentereissa ja muistikirjoissa riehuvat linnut ilahduttavat kaikenikäisiä.

Kotisivut

Roger la Borde

Korttialan edelläkävijä, englantilainen Roger la Borde panostaa suunnittelussaan laatuun ja hyödyntää valmistuksessa tuoreita ja mielenkiintoisia tekniikoita. Yrityksen tuotevalikoima on laaja, kattaen paperitavarat korteista aina kodin sisustustuotteisiin asti.

Kotisivut

Cavallini & Co.

Yhdysvaltalainen Cavallini & Co. on valmistanut laadukkaita lahja- ja paperitavaroita jo 25 vuoden ajan. Tuotteiden suunnittelussa käytetään yhtiön perustajan Brad Parberryn lapsuudestaan asti keräämää 1800- ja 1900-lukujen kuvien kokoelmaa, minkä ohella inspiraation lähteenä on Italia.

Kotisivut

Paperblanks

Paperblanksin muistikirjat ovat pienimpiä yksityiskohtia myöten huolellisesti suunniteltuja ja valmistettuja. Luovuutta ja perinteistä käsityötaitoa ylistävien Paperblanks-muistikirjojen taustalla on ajatus, että taiteella ja kauneudella on merkitystä ihmisen elämänlaadulle.

Kotisivut

PAPAYA!

PAPAYA! ihastuttaa rohkeilla kuvituksillaan ja omaperäisellä filosofiallaan. Yhdysvaltalaisen perheyrityksen valikoima koostuu monenlaisista lifestyle- ja paperituotteista onnittelukorteista koristetupsuihin. PAPAYA!n ilme perustuu omistaja-perustaja Anahata Katkinin taideteoksiin, jotka erilaisia tekniikoita ja medioita yhdistelemällä antavat tuotteille heleän kuvakielen.

Kotisivut

Hjelm Förlag

Ruotsalaisen Hjelmin tuotteet pohjautuvat rakastettuihin satukirjakuvituksiin. Joukossa on tuttuja satuhahmoja, kuten Peppi Pitkätossu, Vaahteramäen Eemeli, Maisa, Barbapapa, Viiru ja Pesonen sekä monta muuta ikisuosikkia. Valikoimasta löytyy muun muassa palapelejä, muistipelejä, värityskirjoja, kortteja, julisteita ja nukkeja.

Kotisivut

GO Stationery

Herkullisia värimaailmoja, rohkeaa geometrisyyttä ja kauniita kukkakuoseja designissaan yhdistelevä brittiläinen laadukkaiden muistikirjojen, vihkojen ja muiden toimistotarvikkeiden valmistaja.

Kotisivut