Tuotemerkit

Putinki maahantuo korkeatasoisia paperituotteita omaleimaisilta tekijöiltä ympäri maailman. Maahantuonnin rinnalla Putingilla on laaja oma tuotanto pääosin kotimaisista brändeistä ja lisensseistä, joista tärkeimpien joukossa ovat esimerkiksi Tove Janssonin Muumit, Tom of Finland ja Polka Paper.

Tove Jansson

Tove Janssonin ajattomiin kuvituksiin ja Muumi-tarinoihin pohjaavat tuotteet ovat olleet Putingin tuotevalikoiman kulmakivi jo vuosia. Originaalikuvitukset yhdistettynä huolelliseen designiin takaavat korkealuokkaiset, Tove Janssonin taiteelle kunniaa tekevät tuotteet.

Kotisivut

Tom of Finland

Suomen kansainvälisesti tunnetuimpiin taiteilijoihin kuuluvan Touko Laaksosen Tom of Finland -kuvitukset ovat Putingin tuore ja kiinnostava lisenssiuutuus. Tomin maskuliiniset miehet seikkailevat postikorteissa, julisteissa, kalenterissa, vihkoissa ja kohopainetuissa korteissa.

Kotisivut

Kotimaiset taitelijat ja kuvittajat

Suomalainen design ja taide ovat nyt pinnalla. Uudet nimet niittävät mainetta niin Suomessa kuin maailmallakin. Putinki on ylpeä saadessaan tehdä yhteistyötä Suomen raikkaimpien tekijöiden kanssa.

Putingin kanssa yhteistyössä muun muassa:

Aho & Soldan

Annika Välimäki

Henna Adel

Tero Annanolli

Finnish Nightmares

Inge Löök

Leena Kisonen

Mira Mallius

Molla Mills

Nina Pirhonen

Nunuco

Paapii Design

Pia Ettala

Pikkunorsu

Polka Paper Co

Saana ja Olli

Sanni Kariniemi

Sari's Artwork

Sirkku Saukonoja

Viivi Lehto-Peltomäki

Nuuna

Korkealaatuisista materiaaleista valmistetut ja visuaalisesti ainutlaatuiset Nuunan muistikirjat inspiroivat ja innostavat. Jokainen muistikirja on jo itsessään pieni taideteos, jonka kaikki yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja niin estetiikan kuin käytännöllisyydenkin kannalta. Kirjat valmistetaan Saksassa.

Kotisivut

MT Masking Tape

Putinki tuo ainoana Suomessa maahan japanilaisen MT:n alkuperäisiä laadukkaita paperiteippejä. Ohuet ja kestävät teipit sopivat niin askarteluun, bujoiluun kuin sisustamiseenkin.

Kotisivut

Roger la Borde

Korttialan edelläkävijä, englantilainen Roger la Borde panostaa suunnittelussaan laatuun ja hyödyntää valmistuksessa tuoreita ja mielenkiintoisia tekniikoita. Yrityksen tuotevalikoima on laaja, kattaen paperitavarat korteista aina kodin sisustustuotteisiin asti.

Kotisivut

Cavallini & Co.

Yhdysvaltalainen Cavallini & Co. on valmistanut laadukkaita lahja- ja paperitavaroita jo 25 vuoden ajan. Tuotteiden suunnittelussa käytetään yhtiön perustajan Brad Parberryn lapsuudestaan asti keräämää 1800- ja 1900-lukujen kuvien kokoelmaa, minkä ohella inspiraation lähteenä on Italia.

Kotisivut

Paperblanks

Paperblanksin muistikirjat ovat pienimpiä yksityiskohtia myöten huolellisesti suunniteltuja ja valmistettuja. Luovuutta ja perinteistä käsityötaitoa ylistävien Paperblanks-muistikirjojen taustalla on ajatus, että taiteella ja kauneudella on merkitystä ihmisen elämänlaadulle.

Kotisivut

Hjelm Förlag

Ruotsalaisen Hjelmin tuotteet pohjautuvat rakastettuihin satukirjakuvituksiin. Joukossa on tuttuja satuhahmoja, kuten Peppi Pitkätossu, Vaahteramäen Eemeli, Maisa, Barbapapa, Viiru ja Pesonen sekä monta muuta ikisuosikkia. Valikoimasta löytyy muun muassa palapelejä, muistipelejä, värityskirjoja, kortteja, julisteita ja nukkeja.

Kotisivut

GO Stationery

Herkullisia värimaailmoja, rohkeaa geometrisyyttä ja kauniita kukkakuoseja designissaan yhdistelevä brittiläinen laadukkaiden muistikirjojen, vihkojen ja muiden toimistotarvikkeiden valmistaja.

Kotisivut