Avoinna myyjän paikka Paperikaupassa!

Hakuaika on päättynyt.

 

Putinki Oy on v. 1973 perustettu helsinkiläinen paperi- ja lahjatuotteiden maahantuonti- / tukkuliike, joka omistaa myös kolme vähittäismyymälää Helsingissä. Nämä kolme paperikauppaa Töölössä, Ullanlinnassa ja Kalliossa ovat palvelevia, perinteikkäitä kivijalkamyymälöitä, joiden tarkoitus on auttaa asiakasta löytämään ihanimmat ja ilahduttavimmat tuotteet niin itselle kuin lahjaksi.

 

Haemme osa-aikaista myyjää (n.30h/vko) Töölön liikkeeseemme vakituiseen työsuhteeseen (tuntimäärä päivitetty 29.7.2019)

Runeberginkadun myymälämme on ollut Putingin omistuksessa 6 vuotta, ja jo meitä ennen paperikaupalla on ollut pitkät perinteet Töölössä. Tuotevalikoimaamme kuuluvat postikortit, muistikirjat, kalenterit, toimiston pientarvikkeet, kynät, juhlatarvikkeet sekä lasten pelit, lelut ja puuhakirjat.

Pienessä porukassamme jokainen työntekijä on tärkeässä roolissa luomassa liikkeeseen tunnelmaa ja edistämässä hyvää asiakaspalvelua ja myyntiä.

 

Työtehtävä sisältää:

  • Asiakaspalvelua ja myyntityötä
  • Myymälän itsenäinen avaaminen ja sulkeminen
  • Tavarantoimitusten vastaanotto ja tarkistaminen
  • Hintamerkinnät ja opasteet
  • Hyllyjen täyttö
  • Myymälän ja varaston järjestyksen ylläpitäminen ja siivous
  • Päivätilitysten laskeminen ja kirjaaminen

 

Etsimämme hakija on avoin ja reilu tiimipelaaja, joka on aidosti kiinnostunut myyntityöstä ja asiakkaalle oikean ratkaisun löytämisestä. Asiakasvirran määrä vaihtelee kausien mukaan, mutta tekemistä on aina; oma-aloitteisuus ja paineensietokyky ovat oleellisessa roolissa. Syvempi alan tuotetuntemus ei ole pakollista, vaikkakin etu. Perehdytämme tehtävään ja tuotteisiin, joten oma mielenkiinto, halu oppia ja kaupallisen näkökulman ymmärtäminen ovat oleellisimmat seikat työssä onnistumiseen. Asiakaspalvelun tulisi luonnistua ainakin suomeksi ja englanniksi, lisäksi ruotsinkielen taito on plussaa.

Tarjoamme sinulle mukavan ja sopivan haastavan työpaikan kauniiden ja laadukkaiden tuotteiden parissa, kivassa, pienessä porukassa. Työtunnit jakautuvat viidelle päivälle viikossa (myös viikonloppuvuoroja).Työ alkaa elokuussa viikolla 34.

 

Lähetä hakemuksesi sekä CV pdf-tiedostona sähköpostilla 31.7.2019 mennessä osoitteeseen laura.rasanen@putinki.fi.

Lisätietoja tehtävästä, vähittäismyyntipäällikkö Laura Rasanen: laura.rasanen@putinki.fi.

 

Päivitetty ilmoituksen tietoja 29.7.2019.

 

Paperikauppa Putinki

Runeberginkatu 44

00260 Helsinki

TIEDOTEARKISTO


2020

2019

Avoin työpaikka: Retail manager / Vähittäismyyntipäällikkö

Avoinna myyjän paikka Paperikaupassa!

Paperikauppojen aukioloajat heinäkuussa

Putinki at PG Live 2019

2018

2017

2016

2015