Avoin työpaikka: Myyjä Paperikauppa Putinki Töölö

Haku on päättynyt.

 

Putinki Oy on v. 1973 perustettu helsinkiläinen paperi- ja lahjatuotteiden maahantuonti- / tukkuliike, joka omistaa myös kolme vähittäismyymälää Helsingissä. Nämä kolme paperikauppaa Töölössä, Ullanlinnassa ja Kalliossa ovat palvelevia, perinteikkäitä kivijalkamyymälöitä, joiden tarkoitus on auttaa asiakasta löytämään ihanimmat ja ilahduttavimmat tuotteet niin itselle kuin lahjaksi.

 

Haemme osa-aikaista myyjää (n.30h/vko) Töölön liikkeeseemme vakituiseen työsuhteeseen

Runeberginkadun myymälämme on ollut Putingin omistuksessa 6,5 vuotta, ja jo meitä ennen paperikaupalla on ollut pitkät perinteet Töölössä. Tuotevalikoimaamme kuuluvat postikortit, muistikirjat, kalenterit, toimiston pientarvikkeet, kynät, juhlatarvikkeet sekä lasten pelit, lelut ja puuhakirjat.

Pienessä porukassamme jokainen työntekijä on tärkeässä roolissa luomassa liikkeeseen tunnelmaa ja edistämässä hyvää asiakaspalvelua ja myyntiä.

 

Työtehtävä sisältää:

  • Mahdollisuuden olla osana tiivistä ja tehokasta, kivaa työporukkaa
  • Asiakaspalvelua ja myyntityötä
  • Myymälän itsenäinen avaaminen ja sulkeminen
  • Tavarantoimitusten vastaanotto ja tarkistaminen
  • Hintamerkintöjen ja opasteiden luominen ja ylläpito
  • Hyllyjen täyttö
  • Myymälän järjestyksen ylläpitäminen ja siivous
  • Varaston järjestyksen ylläpitäminen, laatikoiden kuljettaminen myymälän ja varaston välillä
  • Päivätilitysten laskeminen ja kirjaaminen

Etsimämme hakija on avoin ja reilu tiimipelaaja, joka on aidosti kiinnostunut myyntityöstä ja asiakkaalle oikean ratkaisun löytämisestä. Asiakasvirran määrä vaihtelee kausien mukaan, mutta tekemistä on aina; oma-aloitteisuus ja paineensietokyky ovat oleellisessa roolissa. Syvempi alan tuotetuntemus ei ole pakollista, vaikkakin etu. Perehdytämme tehtävään ja tuotteisiin, joten oma halu oppia ja aito kiinnostus kaupan alaa kohtaan ovat oleellisimmat seikat työssä onnistumiseen. Asiakaspalvelun tulisi luonnistua ainakin suomeksi ja englanniksi, lisäksi ruotsinkielen taito on plussaa.

Tarjoamme sinulle mukavan ja sopivan haastavan työpaikan kauniiden ja laadukkaiden tuotteiden ympäröimänä, kivassa, pienessä porukassa. Työtunnit jakautuvat viidelle päivälle viikossa, jolloin työvuoron pituus on pääsääntöisesti 6-7h (myös viikonloppuvuoroja). Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä niin pian kuin mahdollista.

Lähetä hakemuksesi sekä CV pdf-tiedostona sähköpostilla 17.1.2020 mennessä osoitteeseen laura.rasanen@putinki.fi.

Lisätietoja tehtävästä, vähittäismyyntipäällikkö Laura Rasanen: laura.rasanen@putinki.fi tai puhelimitse klo 10-12 välillä p.0408341704.

TIEDOTEARKISTO


2020

Asiakaspalvelun poikkeusaukiolot 6.7.-16.8.2020

B2B-verkkokauppa on avattu!

Putinki Oy:n uusi toimitusjohtaja

Avoin työpaikka: Myyjä Paperikauppa Putinki Töölö

2019

2018

2017

2016

2015